Lediga jobb i Köpenhamn

Svensk- och norsktalande kundservicekonsulter

Startdatum: 8/4
Email: marketing@moment.dk
Företag: Moment A/S
Hemsida: www.moment.dk/staff
Plats: Ørestad, Köpenhamn

Moment söker svensk- och norsktalande kundservicekonsulter för fast anställning i Elgigantens nya fräscha lokaler i Köpenhamn – endast 30 minuter från Malmö.

Jobbet
Elgigantens kundcenter i Köpenhamn är under kraftig tillväxt, eftersom samtliga nordiska kundcenter kommer att slås samman under ett och samma tak och flytta in i nya fräscha lokaler i Köpenhamn.

Vi är därför på jakt efter svensk- och norsktalande kundservicekonsulter som vill ingå i ett ambitiöst och modernt kundcenterteam tillsammans med 300 andra kollegor.

Din främsta uppgift blir att svara på frågor från Elgigantens svenska eller norska kunder via telefon, mail och sociala medier. Du ansvarar även för att tillhandahålla professionell och effektiv service och att hitta rätt lösning på de problem och frågor som kunderna kan tänkas ha.

Kunderna kommer att kontakta dig i alla möjliga typer av ärenden, så den ena arbetsdagen kommer inte vara den andra lik. Du kommer t.ex. att kunna få frågor om:

– Leveranser, fakturor och reklamationer
– Produktspecifikationer
– Status på serviceärenden
– Användning av köpta tjänster
– Beställning av reservdelar
– Bokning av tekniker

Som konsult har du befogenhet att fatta självständiga beslut inom företagets ramar och det är därför viktigt att du har förmåga att lyssna in och anpassa din service efter varje kunds enskilda ärende och behov.

Elgiganten erbjuder
Som kundservicekonsult hos Elgiganten kommer du att vara del av en dynamisk och engagerad arbetsplats som bland annat erbjuder:

– Grundlig utbildning och upplärning i början av din anställning
– En professionell miljö med fokus på utveckling och kollegialt stöd
– Fräscha nyinrättade kontorslokaler, centralt belägna vid Ørestad station och med utsikt över Köpenhamn
– Matsal med prisvärd och utsökt frukost- och lunchbuffé
– Fri tillgång till gym
– Massage, frisör och möjlighet att köpa till kvällsmat mot extra kostnad

Din profil
Det är viktigt att du trivs med att erbjuda service på hög nivå och motiveras av att ha mycket att göra. Du har den lust och energi som krävs för en utåtriktad arbetsroll och kan kommunicera tydligt och korrekt i telefon. Du talar och skriver svenska eller norska flytande, och gärna även engelska.

Dessutom ser vi gärna att:

– Du har erfarenhet från kundservice, antingen från ett annat kundservicecenter eller från annat serviceyrke
– Du är energisk och strävar efter att erbjuda kunderna mer än vad de förväntar sig
– Du har vana från IT-system och har lätt för att lära dig ny programvara
– Det är en fördel om du är van vid att bli bedömd utifrån din prestation och att du trivs med detta, eftersom prestationsmätningar utgör en naturlig del av vårt bedömningsarbete.

Du tar dig an dina uppgifter med ett leende och har förmågan att bidra positivt i en hektisk miljö.

Lön och arbetstid
En arbetsintroduktion kommer att hållas den 3 april, 2 maj samt 1 juni 2017. Ange därför gärna i din ansökan när du skulle kunna börja arbeta.

Under upplärningen kommer att du få grundlig utbildning i företagets olika processer och produkter och du kommer därför inte att kunna begära semester under din första månad som anställd.

Arbetstiden kommer att vara förlagd mellan kl. 8.00-20.00 på vardagarna och kl. 9.30-17.00 på helgerna. Varje år utökas öppettiderna under november – januari.

Dina arbetsskift kommer att ligga inom ovan angivna tidsintervall och schemat bestäms i samråd med Elgiganten vid anställningens början.

Vi erbjuder en fast månadslön på 19.500 DKK. Efter 3 månaders tjänstgöring kommer du dessutom att omfattas av avdelningens bonusprogram.

Utöver detta gäller följande tillägg:
Vardagar efter kl. 18.00: 24,40 DKK/timme
Lördagar efter kl. 15.00: 43,30 DKK/timme
Söndagar och helgdagar: 49,00 DKK/timme

Senaste hittade jobben i Köpenhamn

Obs! annonserna öppnas i ett nytt fönster

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *