Lediga kryssningsjobb

Superyacht crew

Startdatum: Omgående
Email: scandinavia@galileomaritimeacademy.com
Företagsnamn: Galileo Maritime Academy
Hemsida: http://galileomaritimeacademy.com/
Plats: Phuket, Thailand

Vi är Galileo Maritime Academy, ett rekryteringsscentrum för superyacht crew, med bas i Phuket, Thailand, hemmahamn för Asiens superyachter. Vi placerar kvalificerade kandidater på de finaste superyachterna runt om i världen, företrädesvis i Phuket.

Galileo är den enda superyacht-akademin i Asien som är ackrediterad och godkänd av det brittiska statliga verket Maritime & Coastguard Agency (MCA) och auktoriserad att utfärda MCA:s kompetenscertifikat.

Jobbet på en superyacht är spännande, roligt och kräver engagemang och intresse för service på högsta nivå. Du kommer att resa i lyx till världens mest exotiska platser med ingångslöner från runt 2000 euro per månad med boende, mat, resor, uniform och försäkring betalat av din arbetsgivare.

Om du har god kondition, ger ett trevligt och bra intryck, kan konversera på engelska, älskar äventyr och är serviceinriktad kan du vara rätt person för en av våra lediga tjänster. Just nu söker vi Steward / Stewardess och/eller Deckhand.

För att lagligt kunna arbeta på fartyg längre än 24 meter krävs att du har en giltig STCW-certifiering (Basic safety) och helst ett Certificate of Competence (CoC) för arbete på superyacht.

Den här möjligheten är öppen för alla som just lämnar skola eller universitetsstudier samt de som redan jobbar inom service, sport, catering eller rese- och turistbranschen.

Om du inte uppfyller kvalifikationerna i något eller några avseenden är du ändå välkommen att höra av dig.

Senast hittade kryssningsjobben

Obs! annonserna öppnas i ett nytt fönster

[php snippet=53]

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *