Jobba för iGaming-företag på Malta

Många svenskar drömmer om att flytta utomlands för att starta ett nytt kapitel i livet och jobba med något man brinner för. Något som blivit väldigt eftertraktat bara de senaste åren är utomlandsarbeten inom iGaming, och speciellt på Medelhavsön Malta. Kanske kryper det i kroppen, och du kan knappt vänta på att lämna kalla Sverige och fly till en paradis-ö? Men vad innebär det egentligen att jobba utomlands, och vad ska du förvänta dig av att jobba för ett iGaming-företag på Malta?

Anledningar till att flytta och jobba utomlands

Det finns en hel värld där ute som du bara måste uppleva ur ett arbetsperspektiv minst en gång! Om man bortser från den rådande krisen, så är det numera ganska enkelt att arbeta utomlands. Det är heller inte svårt för dig från ett skandinaviskt land att få ett jobb utomlands, då vi är rätt attraktiva på arbetsmarknaden. Fråga vem som helst som rest och arbetat utomlands innan! Genom att flytta utomlands ger man upp sitt liv därhemma för total frihet, och öppnar dörrar till det största äventyret i sitt liv. Lita på oss, arbeta utomlands: du kommer inte ångra det!

Varför Malta? Och varför iGaming?

Inom några arbetsområden är svenskar särskilt eftertraktade, och en av dessa är just iGaming-industrin. iGaming-industrin har vuxit de senaste åren, och man ser inget som tyder på att det skulle gå i en annan riktning. Därför växer antalet stora företag inom branschen, och när branschen växer måste de såklart möta sina kunders efterfrågan.

För att kunna etablera sig på den svenska marknaden behöver man välskrivet svenskt innehåll, men också en kundtjänst som man kan tala med på sitt modersmål. Faktiskt är just kundtjänst något som många svenskar väljer att starta med när de jobbar utomlands, då det är många branscher som behöver detta. Det finns en mängd stora spelföretag som etablerat sig i Malta, så att hitta ett jobb där ska inte vara några svårigheter. Vi rekommenderar dock att du vänder dig till de företagen med välkända namn, så att du slipper utsättas för oschyssta arbetsvillkor.

Vad är skillnaderna med att jobba på Malta, och vad kan du förvänta dig?

Förutom att du kan njuta av en fantastisk natur och underbar värme till största delen av året, så skiljer sig såklart arbetsvillkoren på Malta sig lite jämfört med Sverige. Du kan förvänta dig att få lite mindre i lön, men samtidigt bor och lever du billigare än vad du gör hemma.

Ta chansen när du har möjligheten!

Är du ung, inte har slått dig ned ännu och har möjlighet för att flytta utomlands: tveka inte- ta chansen! En chans likt denna kommer kanske inte fler gånger i livet. Dessutom är det en bra merit till ditt CV att framvisa att du bott och arbetat i utlandet en gång i ditt liv. Det visar att du är flexibel och inte är rädd för att hantera utmaningar!