Jobba på callcenter

TelefonAtt arbeta på callcenter innebär att man jobbar med försäljning eller support via telefon. Det finns ofta en stor efterfrågan på t.ex telefonförsäljare eller personal i kundsupporten på olika företag. Många svenska företag med denna typ av verksamhet har förlagt hela eller delar av sin organisation utomlands vilket innebär att du kan jobba från ett annat land men mot den svenska- eller den nordiska marknaden.

På Utlandsjobb.nu kan vi stoltsera med en mängd olika annonser som berör telefonförsäljning, support och jobb via IP-telefoni från ett annat land. Ett tips är att använda sökmotorn ovanför och t.ex skriva in orden ”säljare”, ”sale”, ”customer support” och andra relaterade ord tillsammans med det land där du vill jobba.
Du kommer garanterat få upp en mängd intressanta förslag på jobb inom callcenter- sektorn.

Fördelen med att söka jobb som telefonförsäljare är att du oftast blir antagen ganska snabbt utan några krav på utbildning eller förkunskaper. Du kan också påverka din lön genom att du ligger i eller är duktig på att sälja över telefon.

Kundtjänst inom spelindustrin

Många spelbolag som sysslar med sportbetting, casino och poker har ett skriande behov av kundservicepersonal och försäljare som kan tala t.ex svenska, engelska eller göra sig förstådd på något av de nordiska språken. Dessa företag är ofta baserade på Malta, Gibraltar eller i Storbritannien men finns i princip över hela världen. Förutom utlandsjobb.nu finns det sajter som är mer nischade på denna typ sektor såsom t.ex pentasia.com och egamingjobs.

Här kan du hitta fler jobb inom telefonförsäljning och kundsupport

Utlandsjobb har som nämnts väldigt många jobbannonser inom denna sektor men tipsar också om andra sajter som kan vara av intresse för den som vill hitta mer information om jobb inom telefonförsäljning och kundsupport.

  • Televinken Ltd – Callcenter baserat på Cypern
  • 5ca – Baserat i Argentina (Buenos Aires) och håller främst på med kundsupport
  • Transcom – Callcenter i Barcelona
  • OneContact – Ytterligare ett Barcelonabaserat företag inom telefonförsäljning.
  • justlanded.com – Bra sajt med många jobb inom försäljning
  • pentasia.com -Företag som förmedlar jobb inom spelindustrin. Här finns många jobb på t.ex Malta och i Gibraltar inom telefonförsäljning och kundsupport.


Jobb inom callcenter och telemarketing i världen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *