Lediga jobb i Spanien

Försäljningsrepresentant till Gran Canaria

Startdatum: 9 september
Email: anfijobs@anfi.es
Företagsnamn: Anfi Group
Hemsida: https://www.anfi.com/
Plats: Gran Canaria (Canary Islands)

Vill du förändra din livsstil?

Vill du arbeta där andra semestrar,med möjlighet för personlig utveckling,i bästa klimatet i Europa?

The Anfi Group är Europas ledande Semester Klubbs koncept på södradelen av Gran Canaria som erbjuder toppkvalite, lyxresorts och som i nuläget expandera med nya resorts och två fantastiska golf banor.

Vi rekryterar för tillfället Engelsk, Tysk, Scandinavisk, Finsk och Italiensk talande försäljnings representanter. Ingen erfarenhet behövs eftersom full träning kommer ges.

Anfi erbjuder bas lön, kommission och ett fantastiskt bonussystem. Vi kan erbjuda 8 veckors ackordering och återbetalning av resekostnad för upp till 300 € för succesfulla kandidater.

Skicka ditt CV till anfijobs@anfi.es

För mer information är du välkommen att skriva till oss eller besöka vår hemsida: www.anfi.com

Välkommen med din ansökan!

 

Europas soligaste säljkontor söker nya talanger!

Startdatum: Vi tillsätter löpande, så ansök redan idag!
Email: jobb@rekomarketing.se
Företagsnamn: Reko Marketing S.L
Hemsida: www.rekomarketing.se
Plats: Playa Del Ingles, Gran Canaria, Spanien

Trött på regniga och kalla kvällar? Sommaren är kort! Gör som många andra och förläng sommaren genom att ta steget mot en lovande säljkarriär på en arbetsplats som, för att citera våra anställda: är världens bästa.

Det eviga paradisklimatet på Gran Canaria i kombination med den oslagbara naturen skapar en så kallad året-runt-säsong – till skillnad från södra Europa/medelhavs-klimatet som endast har “strand-klimat” på sommaren. Varje månad är det mellan 600.000 och 1.000.000 turister på Kanarieöarna, så här finns det mer än nog att göra

Om oss

Vi på REKO utvecklar Sveriges bästa säljare och representerar några av Nordens starkaste varumärken inom bl a TV-, El- och Telekom. Alla våra coacher och ledare har mångårig erfarenhet inom försäljning med målet att kickstarta eller vidareutveckla din säljkarriär. Genom kontinuerliga utbildningar, teambuilding och coachning kan vi växa tillsammans.

Våra metoder har bevisligen gjort oss framgångsrika inom branschen då vi vunnit utmärkelser för ‘Årets Säljbolag’, ‘Årets Ledare’ och framförallt ‘Årets Säljare’ de senaste fem åren(2014-2018).

Kontoret ligger centralt i Playa del Ingles, södra delen av ön, där klimatet ofta blir beskrivet som världens bästa med över 350 soldagar/år – bättre garantier på att få sol inom Europa finns inte!

Är du intresserad av sälj eller är du redan inne i säljbranschen så tror vi att vi kan erbjuda ett oförglömligt äventyr och en erfarenhet du alltid kommer ha med dig för resten av ditt liv.

För att lyckas och trivas i tjänsten hos oss så ser vi att du:

– Är social och utåtriktad
– Älskar att vinna och blir triggad av mål
– Brinner för utveckling
– Behärskar det svenska språket obehindrat.

Erfarenhet av försäljning är inget krav men givetvis ett plus.

Vi erbjuder bl.a. följande:

– Fast lön enligt kollektivavtal samt provisioner utan tak och bonusar.
– Heltid- och deltidstjänster.
– Enormt goda karriärmöjligheter då vi befinner oss i ett expansivt skede.
– Kontinuerliga tävlingar som handlar om allt ifrån teknikprylar till utlandsresor.
– Möjligheten att få uppleva massvis med aktiviteter utanför arbetet som många drömmer om att få göra.
– Hjälp med allt pappersarbete som behövs för att etablera sig i Spanien. (ID-nummer, sjukförskringsnummer & bank)
– Friskvårdsbidrag
– Bostadsbidrag
– Hjälp med flygbiljett
– Gratis spanska lektioner

Passar du in på profilen samt vill jobba i Spanien och bli en del av REKO? Då skickar du in din ansökan innehållande en personlig beskrivning samt ett telefonnummer som vi kan nå dig på. Du skickar den via ”Ansök nu”-knappen. Urval och rekrytering sker löpande så ta chansen och gör det som många inte vågar – men som många drömmer om!

 

Telefonförsäljare

Startdatum: Vi anställer löpande.
Email: barcelona@rekomarketing.se
Företagsnamn: REKO Marketing S.L
Hemsida: www.rekomarketing.se
Plats: Barcelona, Spanien

Om oss
REKO Marketing är ett säljbolag med kontor i Uppsala, Barcelona och på Gran Canaria. Sedan vi startade 2013 har vi befunnit oss i en positiv tillväxtfas. Våra kunder är några av Sveriges största bolag inom TV-, telecom- och elbranschen. Vi arbetar med telefonen som verktyg och brinner för försäljning. Vi vägrar att gå i gamla fotspår och våra metoder har bevisligen gjort oss framgångsrika inom försäljningsmarknaden och har bland annat fått utmärkelser för Årets Säljbolag, Årets Säljare och Årets Ledare från en av våra största uppdragsgivare, Canal Digital. Vi vill alltid ha ut mer av tjänsten och är allergiska mot lagom. Det är dessutom lika viktigt för oss att du lyckas som säljare som det är för dig.

Om dig
REKO Marketing är ett svenskt-ägt callcenter med kontor i Barcelona, Gran Canaria och i Uppsala. Vi arbetar mot den svenska privatmarknaden och idag marknadsför vi några av Sveriges starkaste varumärken inom TV-, el- och telekombranschen m.m.

Är du positiv, energisk, pratsam och vill göra resterande av 2019 till tiden du aldrig kommer att glömma? Söker du dig till varmare breddgrader? Vill du slippa regniga och oförutsägbara somrar, tråkiga höstkvällar och kalla vinternätter? Då är det på tiden att du söker jobb hos oss på REKO Marketing!

Här erbjuder vi ett intressant och lönsamt arbete i en entusiastisk och utvecklande arbetsmiljö på en plats som är känd för sin händelserika stadsmiljö med en extremt lång sommar. Vi förser dig med goda erfarenheter och kompetenser som du kan ha nytta av i alla sammanhang livet igenom. Framförallt om du önskar att jobba inom försäljning eller marknadsföring i framtiden så kan detta vara ett viktigt steg i din yrkeskarriär. Gemenskap, tävlingar och kämparanda är några av de vardagliga upplevelserna hos oss.

Dina arbetsuppgifter
Arbetskraften inom organisationen består av ca 100 svenskar, med en ålder ifrån 18 till 50 år, med huvudtyngd runt 20-28 år. Vi erbjuder en fast grundlön + provision, bonusar och semesterdagar, allting enligt kontrakt som följer kollektivavtal – till skillnad från många andra bolag inom branschen. Den genomsnittliga lönen som betalas ut här är nämnvärt högre än vad den genomsnittliga Barcelona-bon tjänar, detta givetvis p.g.a. att vi jobbar mot Sverige samtidigt som Barcelonas levnadskostnader är lägre än Sveriges.

Arbetstiderna som är 13:00 – 21.00, måndag till torsdag och 10:00 – 18:00 på fredagar(d.v.s 35h/veckan) gör att du kan njuta av solen på stranden varje dag innan jobbet och slappa på kvällen med hyggliga människor. Vår personal är vår ryggrad och hos oss får du en gedigen sälj- och produktutbildning. Allt ifrån utbildningsprogram till individuell coachning och stöttning tillsammans med välutvecklade säljstödsprogram för att du ska lyckas på bästa sätt – vilket även är en av våra framgångsfaktorer och en av anledningarna till att vi lyckas inom projekten vi åtagit oss.

Kontoret ligger centralt i Barcelona och bara ett stenkast bort finner du Barcelonas hjärta – Plaza Catalunya, samt mestadels av allt som Barcelona har att erbjuda i form av stränder, restauranger, uteliv och kulturarv. Med en hög livskvalitet och samtidigt låga levnadsomkostnader har Barcelona blivit en av de främsta städerna för utlandssvenskar att etablera sig i.
Den stora staden och miljön i kombination med dina arbetstider låter dig göra en oändlig rad olika aktiviteter samt ha en skön livsstil. Givetvis anordnas det gemensamma aktiviteter och massor av tävlingar som kan handla om allt från t.ex en middag till en weekendresa.
Detta är bara en bråkdel av evenemang som vi anordnar för att bibehålla en trevlig arbetsatmosfär på REKO. Telefonförsäljare är generellt väldigt sociala människor och många av oss umgås mycket tillsammans på fritiden också.
Med andra ord är vi otroligt stolta över arbetsmiljön och sammanhållningen här på REKO och det är inte konstigt att många av våra anställda har jobbat här i flera år. När du börjar hos oss får du vänner för livet och det är viktigt att alla som börjar på REKO trivs på både arbetsplatsen och på fritiden! Därför säkerställer vi att du får ett gott bemötande när du kommer.

Du får bl.a. hjälp med pappersarbetet med den spanska myndigheten, du får reseersättning för flygbiljetten och vi är behjälpliga med boendet. Tidigare erfarenhet av telefonförsäljning är ett stort plus men inget krav då vi står för all utbildning.

REKO befinner sig i ett expansivt skede och vi vill nu utvidga vår säljavdelning med 5 engagerade säljare och söker därför dig som är: positiv, energisk och utåtriktad. Du är dessutom tävlingsinriktad, ambitiös och vill arbeta i ett högt tempo och mot högt uppsatta mål. Du trivs med att prata med människor och är vinnartypen. Om denna beskrivning passar in på dig så vill vi gärna ha med dig i vårt team. Ta chansen och upplev något som alla drömmer om, men de flesta inte vågar.

Skicka in din ansökan till barcelona@rekomarketing.se, innehållande CV, ett personligt brev samt ett telefonnummer som vi kan nå dig på. Intervjuer sker löpande.

Kontakt vid eventuella frågor:
Nillie Cedlén, Rekrytering och personalansvarig
Mail: nillie@rekomarketing.se
Mobilnummer: 0707829316
Arbete: 0855002780

 

Senaste hittade jobben i Spanien

 

Obs! annonserna öppnas i ett nytt fönster

 

Customer Support Agent (h/m)


Posted September 06, 2019, Málaga
protocols desirable * Bilingual, fluent in English and at least one other language (french, german, dutch, italian, swedish...

Outbound Sales Rep - Swedish or German


Posted September 06, 2019, Barcelona
. Profile * BA/BS degree OR equivalent practical experience. * Native level of Swedish or German * Ability to speak and write...-motivated team Requisitos *BA/BS degree OR equivalent practical experience. *Native level of Swedish or German...

Swedish Digital Marketing Consultant


Posted September 05, 2019, Barcelona
SWEDISH DIGITAL MARKETING CONSULTANT If you are tech savvy, creative, outgoing, and willing to roll up your sleeves....Native level Swedish.Ability to speak and write English fluently and idiomatically.+1 Years of experience on advertising, PPC...

Swedish Digital Marketing Consultant


Posted September 05, 2019, Barcelona
Description: SWEDISH DIGITAL MARKETING CONSULTANT If you are tech savvy, creative, outgoing, and willing to roll up....Native level Swedish.Ability to speak and write English fluently and idiomatically.+1 Years of experience on advertising, PPC...

Sales Representative w/ Native level of Swedish


Posted September 05, 2019, Barcelona
Description: Approach new customers and ensure a continuous relationship with existing customers, using Social Media ToolsExecute effective prospecting efforts to maximise coverage of defined accountsGenerate, qualify, nurture and handover ...

General Ledger Accountant


Posted September 05, 2019, Barcelona
. - You have an excellent level of English and Swedish - Any other European language will be considered a plus - You have 2 - 3 years...

Swedish Sales Representative Specialist


Posted September 05, 2019, Barcelona
Description: We are currently looking for a Swedish with English Inbound Sales Specialist for one of our Clients... - Swedish native speaker with fluent English- Strong communication skills.- Solid Sales Background.- Achievement and goal...

General Ledger Accountant - Barcelona city


Posted September 05, 2019, Barcelona
for a Swedish speaking General Ledger Accountant. The Job. In this role, you will be in charge of the General Ledger Activities... of English and Swedish - Any other European language will be considered a plus - You have 2 - 3 years of experience...

General Ledger Accountant


Posted September 05, 2019, Barcelona
, we are currently recruiting for a Swedish, dutch, German (preferred) speaking General Ledger Accountant. The Job. In this role... Your Profile. – You have an excellent level of English and Swedish, Dutch, German preferred – Any other European language...

Outbound Sales Rep - Swedish or German


Posted September 04, 2019, Barcelona
degree OR equivalent practical experience. Native level of Swedish or German Ability to speak and write English fluently...

General Ledger Accountant


Posted September 04, 2019, Barcelona
recruiting for a Swedish speaking General Ledger Accountant. The Job. In this role, you will be in charge of the General Ledger... of English and Swedish, Dutch, German is prefered– Any other European language will be considered a plus– You have 2 – 3 years...

Enterprise Software Business Development (Barcelona/Swedish)


Posted September 04, 2019, Barcelona
recruiting a Swedish speaker who wants to develop a career within business development. The Job. In this role.... – You are a Swedish or Norwegian or Danish native speaker with a very fluent level in English– You have up to 1 year of experience in...

General Ledger Accountant


Posted September 04, 2019, Barcelona
. ? You have an excellent level of English and Swedish ? Any other European language will be considered a plus ? You have 2 ? 3 years...

General Ledger Accountant


Posted September 04, 2019, Barcelona
Shared Service Center based in Barcelona, we are currently recruiting for a Swedish, German, Dutch (preferred) speaking... ? Monitor treasury levels of subsidiaries Requisitos Your Profile. ? You have an excellent level of English and Swedish ? Any...

Enterprise Software Business Development (Swedish)


Posted September 04, 2019, Barcelona
a Swedish speaker who wants to develop a career within business development. The Job. In this role you will be responsible... development and would like to further develop your acquired skills. – You are a Swedish or Norwegian or Danish native speaker...

Outbound Sales Rep - Swedish or German


Posted September 04, 2019, Barcelona
. Profile * BA/BS degree OR equivalent practical experience. * Native level of Swedish or German * Ability to speak and write.../BS degree OR equivalent practical experience. *Native level of Swedish or German *Some experience in outbound sales...

Inside Sales Representative with a Native Level of Swedish


Posted September 04, 2019, Barcelona
Description: We are looking for a customer focused Inside Sales Representative with a native level of Swedish... and skills: Qualifications: - Native level of Swedish,- Native level of another language (Preferably: Danish, Dutch...

General Ledger Accountant


Posted September 04, 2019, Barcelona
of subsidiaries Requirements: – You have an excellent level of English and Swedish, Dutch, German is prefered– Any other European...

Business Developer (French/ Dutch/ Swedish)


Posted September 04, 2019, Barcelona
to large enterprises across a wide range of industries. They are currently recruiting for French or Swedish or Dutch speaking... Requirements: The Profile. – You have a native level of French/Swedish/Dutch + excellent level of English– You have previous...

LMS Administrator APAC (M/F)


Posted September 03, 2019, Barcelona
, French, German, Dutch * Other applications with Portuguese, Turkish, Polish, Swedish, will be considered...

Team Leader for our Torremolinos office


Posted September 01, 2019, Torremolinos, Málaga
Dutch, Swedish, Danish or Norwegian language skill » Comfortable using Office products and more complex systems (Amadeus...

Graphic Designer - Prácticas


Posted September 01, 2019, San Sebastián de los Reyes, Madrid
. Ability to write with nuance and humor in English - other languages like Spanish, French, German or Swedish are a plus. Self-motivated...

Passenger Service Agent - Girona - Girona city


Posted August 29, 2019, Girona
advisor with a native level of Swedish... SPANISH ENGLISH Map i class="icon-star" /i Saved" data-save-save... Date: 5th of August We are recruiting a customer advisor with a Native level of Swedish... SPANISH ENGLISH Map i class...

Swedish speaking Telesales Agent


Posted August 28, 2019, Marbella, Málaga
Our client is seeking to hire full time Agents to join their Telesales team; you will sell Digital TV Services. Their team currently consists of about 50 employees of all ages, looking for more co-workers to join their growing team in Marbe...

Sales Executive - Calpe / Calp, Alicante


Posted August 28, 2019, Calpe, Alicante
of Swedish... SPANISH ENGLISH Map i class="icon-star" /i Saved" data-save-save=" i class="icon-star" /i Save" data... of August We are recruiting a customer advisor with a Native level of Swedish... SPANISH ENGLISH Map i class="icon-star" /i Saved" data...

Promoters - English & Spanish speaking - Barcelona city


Posted August 28, 2019, Barcelona
advisor with a native level of Swedish... SPANISH ENGLISH Map i class="icon-star" /i Saved" data-save-save... Date: 5th of August We are recruiting a customer advisor with a Native level of Swedish... SPANISH ENGLISH Map i class...

Swedish Technical Support Advisor


Posted August 27, 2019, Barcelona
technologies and an international environment. If you speak native Swedish and you have a high level of English, you are the... perfect fit ! We are looking for Swedish Technical Support Advisors to work for A well known American corporation...

Swedish Outbound Sales Executive


Posted August 27, 2019, Barcelona
in time. Requirements: BA/BS degree OR equivalent practical experience. Native level of Swedish and fluent level...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.