Lediga jobb i Spanien

Försäljningsrepresentant till Gran Canaria

Startdatum: 9 september
Email: anfijobs@anfi.es
Företagsnamn: Anfi Group
Hemsida: https://www.anfi.com/
Plats: Gran Canaria (Canary Islands)

Vill du förändra din livsstil?

Vill du arbeta där andra semestrar,med möjlighet för personlig utveckling,i bästa klimatet i Europa?

The Anfi Group är Europas ledande Semester Klubbs koncept på södradelen av Gran Canaria som erbjuder toppkvalite, lyxresorts och som i nuläget expandera med nya resorts och två fantastiska golf banor.

Vi rekryterar för tillfället Engelsk, Tysk, Scandinavisk, Finsk och Italiensk talande försäljnings representanter. Ingen erfarenhet behövs eftersom full träning kommer ges.

Anfi erbjuder bas lön, kommission och ett fantastiskt bonussystem. Vi kan erbjuda 8 veckors ackordering och återbetalning av resekostnad för upp till 300 € för succesfulla kandidater.

Skicka ditt CV till anfijobs@anfi.es

För mer information är du välkommen att skriva till oss eller besöka vår hemsida: www.anfi.com

Välkommen med din ansökan!

 

Europas soligaste säljkontor söker nya talanger!

Startdatum: Vi tillsätter löpande, så ansök redan idag!
Email: jobb@rekomarketing.se
Företagsnamn: Reko Marketing S.L
Hemsida: www.rekomarketing.se
Plats: Playa Del Ingles, Gran Canaria, Spanien

Trött på regniga och kalla kvällar? Sommaren är kort! Gör som många andra och förläng sommaren genom att ta steget mot en lovande säljkarriär på en arbetsplats som, för att citera våra anställda: är världens bästa.

Det eviga paradisklimatet på Gran Canaria i kombination med den oslagbara naturen skapar en så kallad året-runt-säsong – till skillnad från södra Europa/medelhavs-klimatet som endast har “strand-klimat” på sommaren. Varje månad är det mellan 600.000 och 1.000.000 turister på Kanarieöarna, så här finns det mer än nog att göra

Om oss

Vi på REKO utvecklar Sveriges bästa säljare och representerar några av Nordens starkaste varumärken inom bl a TV-, El- och Telekom. Alla våra coacher och ledare har mångårig erfarenhet inom försäljning med målet att kickstarta eller vidareutveckla din säljkarriär. Genom kontinuerliga utbildningar, teambuilding och coachning kan vi växa tillsammans.

Våra metoder har bevisligen gjort oss framgångsrika inom branschen då vi vunnit utmärkelser för ‘Årets Säljbolag’, ‘Årets Ledare’ och framförallt ‘Årets Säljare’ de senaste fem åren(2014-2018).

Kontoret ligger centralt i Playa del Ingles, södra delen av ön, där klimatet ofta blir beskrivet som världens bästa med över 350 soldagar/år – bättre garantier på att få sol inom Europa finns inte!

Är du intresserad av sälj eller är du redan inne i säljbranschen så tror vi att vi kan erbjuda ett oförglömligt äventyr och en erfarenhet du alltid kommer ha med dig för resten av ditt liv.

För att lyckas och trivas i tjänsten hos oss så ser vi att du:

– Är social och utåtriktad
– Älskar att vinna och blir triggad av mål
– Brinner för utveckling
– Behärskar det svenska språket obehindrat.

Erfarenhet av försäljning är inget krav men givetvis ett plus.

Vi erbjuder bl.a. följande:

– Fast lön enligt kollektivavtal samt provisioner utan tak och bonusar.
– Heltid- och deltidstjänster.
– Enormt goda karriärmöjligheter då vi befinner oss i ett expansivt skede.
– Kontinuerliga tävlingar som handlar om allt ifrån teknikprylar till utlandsresor.
– Möjligheten att få uppleva massvis med aktiviteter utanför arbetet som många drömmer om att få göra.
– Hjälp med allt pappersarbete som behövs för att etablera sig i Spanien. (ID-nummer, sjukförskringsnummer & bank)
– Friskvårdsbidrag
– Bostadsbidrag
– Hjälp med flygbiljett
– Gratis spanska lektioner

Passar du in på profilen samt vill jobba i Spanien och bli en del av REKO? Då skickar du in din ansökan innehållande en personlig beskrivning samt ett telefonnummer som vi kan nå dig på. Du skickar den via ”Ansök nu”-knappen. Urval och rekrytering sker löpande så ta chansen och gör det som många inte vågar – men som många drömmer om!

 

Telefonförsäljare

Startdatum: Vi anställer löpande.
Email: barcelona@rekomarketing.se
Företagsnamn: REKO Marketing S.L
Hemsida: www.rekomarketing.se
Plats: Barcelona, Spanien

Om oss
REKO Marketing är ett säljbolag med kontor i Uppsala, Barcelona och på Gran Canaria. Sedan vi startade 2013 har vi befunnit oss i en positiv tillväxtfas. Våra kunder är några av Sveriges största bolag inom TV-, telecom- och elbranschen. Vi arbetar med telefonen som verktyg och brinner för försäljning. Vi vägrar att gå i gamla fotspår och våra metoder har bevisligen gjort oss framgångsrika inom försäljningsmarknaden och har bland annat fått utmärkelser för Årets Säljbolag, Årets Säljare och Årets Ledare från en av våra största uppdragsgivare, Canal Digital. Vi vill alltid ha ut mer av tjänsten och är allergiska mot lagom. Det är dessutom lika viktigt för oss att du lyckas som säljare som det är för dig.

Om dig
REKO Marketing är ett svenskt-ägt callcenter med kontor i Barcelona, Gran Canaria och i Uppsala. Vi arbetar mot den svenska privatmarknaden och idag marknadsför vi några av Sveriges starkaste varumärken inom TV-, el- och telekombranschen m.m.

Är du positiv, energisk, pratsam och vill göra resterande av 2019 till tiden du aldrig kommer att glömma? Söker du dig till varmare breddgrader? Vill du slippa regniga och oförutsägbara somrar, tråkiga höstkvällar och kalla vinternätter? Då är det på tiden att du söker jobb hos oss på REKO Marketing!

Här erbjuder vi ett intressant och lönsamt arbete i en entusiastisk och utvecklande arbetsmiljö på en plats som är känd för sin händelserika stadsmiljö med en extremt lång sommar. Vi förser dig med goda erfarenheter och kompetenser som du kan ha nytta av i alla sammanhang livet igenom. Framförallt om du önskar att jobba inom försäljning eller marknadsföring i framtiden så kan detta vara ett viktigt steg i din yrkeskarriär. Gemenskap, tävlingar och kämparanda är några av de vardagliga upplevelserna hos oss.

Dina arbetsuppgifter
Arbetskraften inom organisationen består av ca 100 svenskar, med en ålder ifrån 18 till 50 år, med huvudtyngd runt 20-28 år. Vi erbjuder en fast grundlön + provision, bonusar och semesterdagar, allting enligt kontrakt som följer kollektivavtal – till skillnad från många andra bolag inom branschen. Den genomsnittliga lönen som betalas ut här är nämnvärt högre än vad den genomsnittliga Barcelona-bon tjänar, detta givetvis p.g.a. att vi jobbar mot Sverige samtidigt som Barcelonas levnadskostnader är lägre än Sveriges.

Arbetstiderna som är 13:00 – 21.00, måndag till torsdag och 10:00 – 18:00 på fredagar(d.v.s 35h/veckan) gör att du kan njuta av solen på stranden varje dag innan jobbet och slappa på kvällen med hyggliga människor. Vår personal är vår ryggrad och hos oss får du en gedigen sälj- och produktutbildning. Allt ifrån utbildningsprogram till individuell coachning och stöttning tillsammans med välutvecklade säljstödsprogram för att du ska lyckas på bästa sätt – vilket även är en av våra framgångsfaktorer och en av anledningarna till att vi lyckas inom projekten vi åtagit oss.

Kontoret ligger centralt i Barcelona och bara ett stenkast bort finner du Barcelonas hjärta – Plaza Catalunya, samt mestadels av allt som Barcelona har att erbjuda i form av stränder, restauranger, uteliv och kulturarv. Med en hög livskvalitet och samtidigt låga levnadsomkostnader har Barcelona blivit en av de främsta städerna för utlandssvenskar att etablera sig i.
Den stora staden och miljön i kombination med dina arbetstider låter dig göra en oändlig rad olika aktiviteter samt ha en skön livsstil. Givetvis anordnas det gemensamma aktiviteter och massor av tävlingar som kan handla om allt från t.ex en middag till en weekendresa.
Detta är bara en bråkdel av evenemang som vi anordnar för att bibehålla en trevlig arbetsatmosfär på REKO. Telefonförsäljare är generellt väldigt sociala människor och många av oss umgås mycket tillsammans på fritiden också.
Med andra ord är vi otroligt stolta över arbetsmiljön och sammanhållningen här på REKO och det är inte konstigt att många av våra anställda har jobbat här i flera år. När du börjar hos oss får du vänner för livet och det är viktigt att alla som börjar på REKO trivs på både arbetsplatsen och på fritiden! Därför säkerställer vi att du får ett gott bemötande när du kommer.

Du får bl.a. hjälp med pappersarbetet med den spanska myndigheten, du får reseersättning för flygbiljetten och vi är behjälpliga med boendet. Tidigare erfarenhet av telefonförsäljning är ett stort plus men inget krav då vi står för all utbildning.

REKO befinner sig i ett expansivt skede och vi vill nu utvidga vår säljavdelning med 5 engagerade säljare och söker därför dig som är: positiv, energisk och utåtriktad. Du är dessutom tävlingsinriktad, ambitiös och vill arbeta i ett högt tempo och mot högt uppsatta mål. Du trivs med att prata med människor och är vinnartypen. Om denna beskrivning passar in på dig så vill vi gärna ha med dig i vårt team. Ta chansen och upplev något som alla drömmer om, men de flesta inte vågar.

Skicka in din ansökan till barcelona@rekomarketing.se, innehållande CV, ett personligt brev samt ett telefonnummer som vi kan nå dig på. Intervjuer sker löpande.

Kontakt vid eventuella frågor:
Nillie Cedlén, Rekrytering och personalansvarig
Mail: nillie@rekomarketing.se
Mobilnummer: 0707829316
Arbete: 0855002780

 

Senaste hittade jobben i Spanien

 

Obs! annonserna öppnas i ett nytt fönster

 

WP Job Hunter: No matches

Swedish Customer Care Advisor


Posted August 08, 2019, Sant Cugat del Vallès, Barcelona
contact for our customers in Swedish oYou handle and answer product related incoming questions of our customers (end users, pharmacists... . As Customer Care Advisor you bring along the following skills: oYou speak and write fluently Swedish. oYou are customer oriented...

French Retention Specialist


Posted August 08, 2019, Barcelona
languages: German, Italian, Portuguese, Spanish, Dutch, Norwegian or Swedish - good command of English » Ability to communicate...

French speaking Customer Retention Agent


Posted August 08, 2019, Barcelona
, Norwegian or Swedish - good command of English » Ability to communicate effectively with residential customers » Excellent...

Sales Consultant - Costa Blanca - Alicante province


Posted August 08, 2019, Alicante
="contacted" > Save Mon, Aug 5, 2019 Italian / French / Dutch / Swedish / Finnish / Greek Account Strategist Salary... 30, 2019 Swedish speaking sales and telesales people needed for a busy estate agency. Basic and commission. SPANISH...

Scandinavian speaking entertainers Canary Islands


Posted August 07, 2019, San Bartolomé de Tirajana, Islas Canarias
Entertainment is a way of living, not just a work for you? Do you speak Swedish, Norwegian or Danish? Apply and start... here What are we looking for? Languages If you speak English and Swedish, Norwegian or Danish, you're the one we're looking for! Experience Previous...

AP Specialist Nordics - Contact Centre


Posted August 07, 2019, Barcelona
and Outlook. Ability to communicate effectively and professionally in Danish/Finnish/Norwegian/Swedish and English (written...

Digital Marketing Executive (Hebrew, Dutch or Swedish speaking)


Posted August 07, 2019, Barcelona
Job description: Responsibilities: As an Outbound Sales Consultant, you will consult with small-to-medium sized businesses in the English market. Your goal will be assessing your clients' needs and design a comprehensive digital marketi...

AP Specialist Nordics - Contact Centre


Posted August 07, 2019, Barcelona
. Must be a Native level speaker in one of the following languages: Danish/Finnish/Norwegian/Swedish. Descripción de la oferta * Receive.../Norwegian/Swedish and English (written and spoken) * Strong customer service skills * Adaptable * Demonstrated experience in...

Enterprise Software Business Developm


Posted August 07, 2019, Barcelona
recruiting a Swedish speaker who wants to develop a career within business development. The Job. In this role.... – You are a Swedish or Norwegian or Finnish or Danish native speaker with a very fluent level in English – You have up to 1 year...

Account Strategist - various languages - Barcelona city


Posted August 06, 2019, Barcelona
level of Italian / French / Swedish / Finnish / Dutch / Greek) to join our growing company in Barcelona. Responsibilities... practical experience. -Native level of Italian / French / Swedish / Finnish / Dutch / Greek -Ability to speak and write...

Inside Sales Nordics


Posted August 06, 2019, Barcelona
and efficiency. * Perform other duties as assigned. Profile * Native level Finnish, Norwegian, or Swedish plus good English... bonus * Career development opportunities Requisitos Native level Finnish, Norwegian, or Swedish plus good English...

Enterprise Software Business Development (Nordic)


Posted August 06, 2019, Barcelona
recruiting a Swedish speaker who wants to develop a career within business development. The Job. In this role.... – You are a Swedish or Norwegian or Finnish or Danish native speaker with a very fluent level in English– You have up to 1 year...

Inside Sales Nordics


Posted August 06, 2019, Barcelona
Shared Services Centre Native level Finnish, Norwegian, or Swedish plus good English Professional and clear communication...

Enterprise Software Business Development (Nordic)


Posted August 06, 2019, Barcelona
a Swedish speaker who wants to develop a career within business development. The Job. In this role you will be responsible... development and would like to further develop your acquired skills. – You are a Swedish or Norwegian or Finnish or Danish native...

French speaking Retention Agent


Posted August 04, 2019, Barcelona
, Norwegian or Swedish - good command of English » Ability to communicate effectively with residential customers » Excellent...

French speaking Retention Agent


Posted August 04, 2019, Barcelona
languages: German, Italian, Portuguese, Spanish, Dutch, Norwegian or Swedish - good command of English » Ability to communicate...

Ingeniero Residente - España


Posted August 04, 2019, España
jobs Negotiable Europe, Sweden Permanent ewi the global leaders in infrastructure recruitment are currently seeking a Swedish...

Finance Manager - Estepona, Málaga


Posted August 04, 2019, Estepona, Málaga
30, 2019 Swedish speaking sales and telesales people needed for a busy estate agency. Basic and commission. SPANISH...

Swedish Business Developer


Posted August 03, 2019, Barcelona
of Swedish- Fluent in English- Good knowledge in IT and preferably storage environments- Very good knowledge of telemarketing...

Swedish Business Developer (m/f) 0819E


Posted August 03, 2019, Barcelona
to join an international team Requirements Native level of Danish, Norwegian or Swedish Fluent in English Good knowledge in IT...

Sales Consultant (German speaker)


Posted August 02, 2019, España
highly desirable. Languages: Swedish/Norwegian/Islandic. As part of Oracle's employment process candidates...

IT Support Analyst (Swedish)


Posted August 02, 2019, Checa, Guadalajara - Brno, Jihomoravský
communication with the client during the resolution process Your Profile. – Swedish and English on a business level (spoken/written...

Swedish Lead Generator


Posted August 02, 2019, Barcelona
-Internal Development Program-Opportunity to join an international team Requirements: - Native level of Swedish- Fluent in...

Swedish Customer Representative - Food Industry


Posted August 02, 2019, Barcelona
We are currently looking for a Swedish Customer Representatives for one of our clients, a leading Food and Beverage... from 9.00 to 18.00-Salary: 16.732,21 Euros gross/year + up to 1.500Euros gross/year in bonus-Internal Development Program Requirements: -Swedish...

Swedish Customer Service Agent for Eurosport


Posted August 02, 2019, Barcelona
. About the job We are looking for a Customer Support Agent with fluency in Swedish. In this role you will work... for one of our major clients, the internationally acclaimed sports TV channel Eurosport. As a Swedish Customer Support Agent...

Swedish Inside Sales Representative


Posted August 02, 2019, Barcelona
... - Fluent English plus Native in Swedish- Previous commercial experience - Think and act in sales and customer-oriented manner...

Customer Care Specialist w/ Native level of Swedish


Posted August 02, 2019, Barcelona
Description: Do you have a native level of Swedish and you look for a job in the area of Customer Care... requiring product support Requirements: Native level of Swedish and fluency in EnglishBusiness, commercial or administration...

Scandinavian Customer Service Agent


Posted August 02, 2019, Barcelona
Other Languages required English, Swedish Venue type Other Working hours Full Time Contract type Indefiinite Key... - Be a native or fluent in Swedish - Skills in Danish or Norwegian are a big plus - Proficiency in English (C2) is an absolute...

Technical Services Administrat


Posted August 01, 2019, Terrassa, Barcelona
, for the Scandinavian market. Skills and experience required: - Native level of Swedish or Norwegian or Danish. - Excellent...

Scandinavian Customer Service Agent


Posted August 01, 2019, Barcelona
systems so you will need to have an exceptional eye for detail. Personal Requirements Be a native or fluent in Swedish...

Malaga - Team Manager Viasat


Posted July 31, 2019, Málaga
regarding tasks – and able to multi-task Fluent in Swedish or Norwegian language Quick to learn and Team player 1 year...

French speaking Customer Retention Agent


Posted July 31, 2019, Barcelona
languages: German, Italian, Portuguese, Spanish, Dutch, Norwegian or Swedish - good command of English » Ability to communicate...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.