Lediga jobb i Spanien

Försäljningsrepresentant till Gran Canaria

Startdatum: 9 september
Email: anfijobs@anfi.es
Företagsnamn: Anfi Group
Hemsida: https://www.anfi.com/
Plats: Gran Canaria (Canary Islands)

Vill du förändra din livsstil?

Vill du arbeta där andra semestrar,med möjlighet för personlig utveckling,i bästa klimatet i Europa?

The Anfi Group är Europas ledande Semester Klubbs koncept på södradelen av Gran Canaria som erbjuder toppkvalite, lyxresorts och som i nuläget expandera med nya resorts och två fantastiska golf banor.

Vi rekryterar för tillfället Engelsk, Tysk, Scandinavisk, Finsk och Italiensk talande försäljnings representanter. Ingen erfarenhet behövs eftersom full träning kommer ges.

Anfi erbjuder bas lön, kommission och ett fantastiskt bonussystem. Vi kan erbjuda 8 veckors ackordering och återbetalning av resekostnad för upp till 300 € för succesfulla kandidater.

Skicka ditt CV till anfijobs@anfi.es

För mer information är du välkommen att skriva till oss eller besöka vår hemsida: www.anfi.com

Välkommen med din ansökan!

 

Europas soligaste säljkontor söker nya talanger!

Startdatum: Vi tillsätter löpande, så ansök redan idag!
Email: jobb@rekomarketing.se
Företagsnamn: Reko Marketing S.L
Hemsida: www.rekomarketing.se
Plats: Playa Del Ingles, Gran Canaria, Spanien

Trött på regniga och kalla kvällar? Sommaren är kort! Gör som många andra och förläng sommaren genom att ta steget mot en lovande säljkarriär på en arbetsplats som, för att citera våra anställda: är världens bästa.

Det eviga paradisklimatet på Gran Canaria i kombination med den oslagbara naturen skapar en så kallad året-runt-säsong – till skillnad från södra Europa/medelhavs-klimatet som endast har “strand-klimat” på sommaren. Varje månad är det mellan 600.000 och 1.000.000 turister på Kanarieöarna, så här finns det mer än nog att göra

Om oss

Vi på REKO utvecklar Sveriges bästa säljare och representerar några av Nordens starkaste varumärken inom bl a TV-, El- och Telekom. Alla våra coacher och ledare har mångårig erfarenhet inom försäljning med målet att kickstarta eller vidareutveckla din säljkarriär. Genom kontinuerliga utbildningar, teambuilding och coachning kan vi växa tillsammans.

Våra metoder har bevisligen gjort oss framgångsrika inom branschen då vi vunnit utmärkelser för ‘Årets Säljbolag’, ‘Årets Ledare’ och framförallt ‘Årets Säljare’ de senaste fem åren(2014-2018).

Kontoret ligger centralt i Playa del Ingles, södra delen av ön, där klimatet ofta blir beskrivet som världens bästa med över 350 soldagar/år – bättre garantier på att få sol inom Europa finns inte!

Är du intresserad av sälj eller är du redan inne i säljbranschen så tror vi att vi kan erbjuda ett oförglömligt äventyr och en erfarenhet du alltid kommer ha med dig för resten av ditt liv.

För att lyckas och trivas i tjänsten hos oss så ser vi att du:

– Är social och utåtriktad
– Älskar att vinna och blir triggad av mål
– Brinner för utveckling
– Behärskar det svenska språket obehindrat.

Erfarenhet av försäljning är inget krav men givetvis ett plus.

Vi erbjuder bl.a. följande:

– Fast lön enligt kollektivavtal samt provisioner utan tak och bonusar.
– Heltid- och deltidstjänster.
– Enormt goda karriärmöjligheter då vi befinner oss i ett expansivt skede.
– Kontinuerliga tävlingar som handlar om allt ifrån teknikprylar till utlandsresor.
– Möjligheten att få uppleva massvis med aktiviteter utanför arbetet som många drömmer om att få göra.
– Hjälp med allt pappersarbete som behövs för att etablera sig i Spanien. (ID-nummer, sjukförskringsnummer & bank)
– Friskvårdsbidrag
– Bostadsbidrag
– Hjälp med flygbiljett
– Gratis spanska lektioner

Passar du in på profilen samt vill jobba i Spanien och bli en del av REKO? Då skickar du in din ansökan innehållande en personlig beskrivning samt ett telefonnummer som vi kan nå dig på. Du skickar den via ”Ansök nu”-knappen. Urval och rekrytering sker löpande så ta chansen och gör det som många inte vågar – men som många drömmer om!

 

Telefonförsäljare

Startdatum: Vi anställer löpande.
Email: barcelona@rekomarketing.se
Företagsnamn: REKO Marketing S.L
Hemsida: www.rekomarketing.se
Plats: Barcelona, Spanien

Om oss
REKO Marketing är ett säljbolag med kontor i Uppsala, Barcelona och på Gran Canaria. Sedan vi startade 2013 har vi befunnit oss i en positiv tillväxtfas. Våra kunder är några av Sveriges största bolag inom TV-, telecom- och elbranschen. Vi arbetar med telefonen som verktyg och brinner för försäljning. Vi vägrar att gå i gamla fotspår och våra metoder har bevisligen gjort oss framgångsrika inom försäljningsmarknaden och har bland annat fått utmärkelser för Årets Säljbolag, Årets Säljare och Årets Ledare från en av våra största uppdragsgivare, Canal Digital. Vi vill alltid ha ut mer av tjänsten och är allergiska mot lagom. Det är dessutom lika viktigt för oss att du lyckas som säljare som det är för dig.

Om dig
REKO Marketing är ett svenskt-ägt callcenter med kontor i Barcelona, Gran Canaria och i Uppsala. Vi arbetar mot den svenska privatmarknaden och idag marknadsför vi några av Sveriges starkaste varumärken inom TV-, el- och telekombranschen m.m.

Är du positiv, energisk, pratsam och vill göra resterande av 2019 till tiden du aldrig kommer att glömma? Söker du dig till varmare breddgrader? Vill du slippa regniga och oförutsägbara somrar, tråkiga höstkvällar och kalla vinternätter? Då är det på tiden att du söker jobb hos oss på REKO Marketing!

Här erbjuder vi ett intressant och lönsamt arbete i en entusiastisk och utvecklande arbetsmiljö på en plats som är känd för sin händelserika stadsmiljö med en extremt lång sommar. Vi förser dig med goda erfarenheter och kompetenser som du kan ha nytta av i alla sammanhang livet igenom. Framförallt om du önskar att jobba inom försäljning eller marknadsföring i framtiden så kan detta vara ett viktigt steg i din yrkeskarriär. Gemenskap, tävlingar och kämparanda är några av de vardagliga upplevelserna hos oss.

Dina arbetsuppgifter
Arbetskraften inom organisationen består av ca 100 svenskar, med en ålder ifrån 18 till 50 år, med huvudtyngd runt 20-28 år. Vi erbjuder en fast grundlön + provision, bonusar och semesterdagar, allting enligt kontrakt som följer kollektivavtal – till skillnad från många andra bolag inom branschen. Den genomsnittliga lönen som betalas ut här är nämnvärt högre än vad den genomsnittliga Barcelona-bon tjänar, detta givetvis p.g.a. att vi jobbar mot Sverige samtidigt som Barcelonas levnadskostnader är lägre än Sveriges.

Arbetstiderna som är 13:00 – 21.00, måndag till torsdag och 10:00 – 18:00 på fredagar(d.v.s 35h/veckan) gör att du kan njuta av solen på stranden varje dag innan jobbet och slappa på kvällen med hyggliga människor. Vår personal är vår ryggrad och hos oss får du en gedigen sälj- och produktutbildning. Allt ifrån utbildningsprogram till individuell coachning och stöttning tillsammans med välutvecklade säljstödsprogram för att du ska lyckas på bästa sätt – vilket även är en av våra framgångsfaktorer och en av anledningarna till att vi lyckas inom projekten vi åtagit oss.

Kontoret ligger centralt i Barcelona och bara ett stenkast bort finner du Barcelonas hjärta – Plaza Catalunya, samt mestadels av allt som Barcelona har att erbjuda i form av stränder, restauranger, uteliv och kulturarv. Med en hög livskvalitet och samtidigt låga levnadsomkostnader har Barcelona blivit en av de främsta städerna för utlandssvenskar att etablera sig i.
Den stora staden och miljön i kombination med dina arbetstider låter dig göra en oändlig rad olika aktiviteter samt ha en skön livsstil. Givetvis anordnas det gemensamma aktiviteter och massor av tävlingar som kan handla om allt från t.ex en middag till en weekendresa.
Detta är bara en bråkdel av evenemang som vi anordnar för att bibehålla en trevlig arbetsatmosfär på REKO. Telefonförsäljare är generellt väldigt sociala människor och många av oss umgås mycket tillsammans på fritiden också.
Med andra ord är vi otroligt stolta över arbetsmiljön och sammanhållningen här på REKO och det är inte konstigt att många av våra anställda har jobbat här i flera år. När du börjar hos oss får du vänner för livet och det är viktigt att alla som börjar på REKO trivs på både arbetsplatsen och på fritiden! Därför säkerställer vi att du får ett gott bemötande när du kommer.

Du får bl.a. hjälp med pappersarbetet med den spanska myndigheten, du får reseersättning för flygbiljetten och vi är behjälpliga med boendet. Tidigare erfarenhet av telefonförsäljning är ett stort plus men inget krav då vi står för all utbildning.

REKO befinner sig i ett expansivt skede och vi vill nu utvidga vår säljavdelning med 5 engagerade säljare och söker därför dig som är: positiv, energisk och utåtriktad. Du är dessutom tävlingsinriktad, ambitiös och vill arbeta i ett högt tempo och mot högt uppsatta mål. Du trivs med att prata med människor och är vinnartypen. Om denna beskrivning passar in på dig så vill vi gärna ha med dig i vårt team. Ta chansen och upplev något som alla drömmer om, men de flesta inte vågar.

Skicka in din ansökan till barcelona@rekomarketing.se, innehållande CV, ett personligt brev samt ett telefonnummer som vi kan nå dig på. Intervjuer sker löpande.

Kontakt vid eventuella frågor:
Nillie Cedlén, Rekrytering och personalansvarig
Mail: nillie@rekomarketing.se
Mobilnummer: 0707829316
Arbete: 0855002780

 

Senaste hittade jobben i Spanien

 

Obs! annonserna öppnas i ett nytt fönster

 

WP Job Hunter: No matches

Norwegian and/or Swedish Copywriters - Fuengirola, Málaga


Posted July 10, 2019, Fuengirola, Málaga
. Each one needs to be fluent in English and have either Norwegian or Swedish as mother tongue. Job description: You will work... across the company, but mainly in the SEO/copywriting team. Translation from English to either Norwegian or Swedish, depending...

Interview Specialist - Sweden


Posted July 10, 2019, Barcelona
Freelancer Worldwide Network? Be a Swedish native Speak fluent English Have a curious and agile mind Demonstrate interest in...

Swedish Customer Service Representative


Posted July 10, 2019, Barcelona
La descripción del trabajo.: vacantes . 2 provincia . Barcelona localidad . Barcelona especialidad . Contact Center subespecialidad . Contact Center sector empresa . Contact Center tipo de contrato . Indefinido jornada labor...

Business Development Representative with Swedish/German/English


Posted July 10, 2019, Barcelona
We are looking for a Business Development Representatives for the Swedish/German/UK market to become part of a major... qualifications, experience and skills: Qualifications: - Native level of Swedish/German/English and high level of English...

French speaking Customer Retention Agent


Posted July 10, 2019, Barcelona
, Norwegian or Swedish - good command of English » Ability to communicate effectively with residential customers » Excellent...

Sales Representative - Swedish (remote)


Posted July 10, 2019, Barcelona
Freelancer Worldwide Network? Be a Swedish native Speak fluent English Have a prior Sales/Cold calling experience, lead...

Danish Speaking Customer Service Agent


Posted July 10, 2019, España
and actions taken Contributes to team effort by accomplishing related results as needed Requirements Swedish native level...

French speaking Customer Retention Agent


Posted July 10, 2019, Barcelona
languages: German, Italian, Portuguese, Spanish, Dutch, Norwegian or Swedish - good command of English » Ability to communicate...

Swedish Digital Marketing Consultant - Google Ads Products


Posted July 10, 2019, Barcelona
You will become a sales marketing consultant for Swedish companies in relation to their existing digital advertising campaigns with the... while actively affecting the Swedish digital marketing environment. Requirements BA/BS degree or equivalent practical experience...

Swedish Junior Campaign Specialist - Google Ads Products


Posted July 10, 2019, Barcelona
Description: In this role, you will partner with an assigned portfolio of new clients in order to help them develop their first online advertising campaigns with the opportunity of having a significant impact on their business. It is a targ...

Swedish Customer Service Representative


Posted July 10, 2019, Barcelona
An exciting opportunity has arisen for us to represent a Global leader with a vast portfolio of well-known brands. We are recruiting exceptional customer service professionals to be form part of a Multilingual Consumer affairs department t...

Content Moderator with German/Dutch/Swedish


Posted July 10, 2019, Barcelona
DESCRIPCIÓN: As a Content Moderator, your main objective will be to ensure a safe social media environment by screening and monitoring the sites. You will be responsible for: - Screening and monitoring the sites for abusive, violent, or oth...

Travel Sales Agent - Barcelona city


Posted July 09, 2019, Barcelona
with a Native level of Swedish... SPANISH ENGLISH Map i class="icon-star" /i Saved" data-save-save=" i class="icon-star...

Account Helpdesk Nordics (m/f)


Posted July 09, 2019, Barcelona
success rate in building and maintaining relationships. Native Swedish OR Norwegian OR Danish Shared Services Centre in...

French speaking Customer Retention Agent


Posted July 09, 2019, Barcelona
, Norwegian or Swedish - good command of English » Ability to communicate effectively with residential customers » Excellent...

French speaking Customer Retention Agent


Posted July 09, 2019, Barcelona
languages: German, Italian, Portuguese, Spanish, Dutch, Norwegian or Swedish - good command of English » Ability to communicate...

Account Helpdesk Swedish (m/f)


Posted July 09, 2019, Barcelona
Duración de la oferta: hasta el 05/08/2019 Funciones Excellent Account Helpdesk opportunity for Swedish speakers in... tasks and responses. Perform other duties and projects as assigned. Perfil del candidato Native in Swedish Strong customer...

Account Helpdesk Nordics (m/f)


Posted July 09, 2019, Barcelona
. * Native Swedish OR Norwegian OR Danish Job Offer * Meal vouchers Requisitos Account Helpdesk Nordics (m/f) » Área...

Account Helpdesk Swedish (m/f)


Posted July 09, 2019, Barcelona
opportunity for Swedish speakers in Barcelona Native in Swedish Strong customer service skills, including the ability to remain... and professionally in Swedish and English (written and oral). Solid organizational skills, including the ability to prioritize and multi...

Sales Development Representatives


Posted July 09, 2019, Barcelona
, English, French, Italian, Spanish, Dutch, Swedish or Arabic; good level in English. - Excellent verbal written communication...

Business Developer (Swedish)


Posted July 09, 2019, Barcelona
DESCRIPCIÓN: Research your market, identify leads and conduct lead management. - Identify and qualify prospects and decider-makers in the targeted companies - Detect High Business Opportunities - Once qualified, pass on the leads to the Sal...

Technical Support Specialist (Swedish)


Posted July 09, 2019, Barcelona
DESCRIPCIÓN: The Job In this position, you will be in charge of resolving technical issues and of ensuring pre- and after-sales customer support to the company's customers. The main tasks involve: - Take incoming requests from customers via...

Customer Care Specialist (Swedish)


Posted July 09, 2019, Barcelona
DESCRIPCIÓN: The Job In this position, you will be responsible for ensuring excellent customer service to the Swedish... of Swedish + fluency in English - Min. 6 months of previous experience in Customer Service or Technical Support in a Call Centre...

Business Development Representative with a native level of Swedish


Posted July 08, 2019, Barcelona
DESCRIPCIÓN: The company is a multinational company with more than twelve years of experience as a strategic partner to companies. With around 3000 employees at eleven national and international locations, the company offers a highly-qualif...

Swedish Customer Service Specialist - R003402


Posted July 08, 2019, Barcelona
Role: Swedish / Danish / Finnish/ Norwegian Customer Service Are you commercial, proactive and result-oriented... and is Swedish / Danish / Finnish/ Norwegian your mother tongue? Do you have a professional attitude and know exactly how to help...

AR Assistant


Posted July 08, 2019, Madrid
would also be valuable. » Excellent oral and written communications skills in Swedish and English. A third language...

AR Assistant


Posted July 08, 2019, Madrid
in Swedish and English. A third language would be a plus. » Team player. » Detail orientated and accurate...

AR Assistant


Posted July 08, 2019, Madrid
would also be valuable. » Excellent oral and written communications skills in Swedish and English. A third language...

AR Assistant


Posted July 08, 2019, Madrid
would also be valuable. » Excellent oral and written communications skills in Swedish and English. A third language...

Swedish Customer Service Specialist - R003402


Posted July 07, 2019, Catalunya
Nordic Languages Role: Swedish / Danish / Finnish/ Norwegian Customer Service Are you commercial, proactive and result...-oriented and is Swedish / Danish / Finnish/ Norwegian your mother tongue? Do you have a professional attitude and know exactly...

Swedish Customer Service Specialist - R003402


Posted July 07, 2019, Barcelona
La descripción del trabajo.: Oferta de trabajo: Ofertas de Empleo Swedish Customer Service Specialist - R003402... Nordic Languages Role: Swedish / Danish / Finnish/ Norwegian Customer Service Are you commercial, proactive and result...

Swedish Customer Service Specialist


Posted July 07, 2019, Barcelona
to connect the world with the power of technology! Customer Service BtB Nordic Languages Role: Swedish / Danish / Finnish.../ Norwegian Customer Service Are you commercial, proactive and result-oriented and is Swedish / Danish / Finnish/ Norwegian...

Customer Service with Swedish and English


Posted July 05, 2019, Barcelona
Description: We are recruiting a customer advisor with a Native level of Swedish and an excellent level of English...: Qualifications -Native level of Swedish-High level of English Experience - Proven experience in customer service...

Do you speak Danish, Swedish, Norwegian or Spanish?


Posted July 05, 2019, Valencia
Description: Are you fluent in Danish, Swedish, Norwegian or Spanish? Then you might be the... us your CV soonest. Requirements: It’s essential that you speak either Danish, Swedish, Norwegian or Spanish.You have a good attitude...

Sales Development Representative


Posted July 05, 2019, Barcelona
? If you have a native Level of Swedish OR Norwegian, this is an interesting job opportunity! This position is for a start-up company...

Account Payable Specialist Swedish Speaker


Posted July 05, 2019, Barcelona
About IWG With over 3,000 locations in over 100 countries and 1,000 cities across the world, IWG is the global leader in the fast-growing Workspace-as-a-Service (WaaS) sector. As the owner and operator of internationally renowned brands l...

Cloud Solution Engineer - Nordic Market


Posted April 03, 2019, España - Utrecht
and memberships (if applicable). Qualifications Cloud Solution Engineer We are looking for IT professionals fluent in Nordic...

Human Resources Advisor - Nordics


Posted March 28, 2019, Asturias
DuPont has a rich history of scientific discovery that has enabled countless innovations and today, we're looking for more people, in more places, to collaborate with us to make life the best that it can be. Our European HR Service Center...

Human Resources Advisor - Nordics


Posted March 28, 2019, Asturias
DuPont has a rich history of scientific discovery that has enabled countless innovations and today, we're looking for more people, in more places, to collaborate with us to make life the best that it can be. Our European HR Service Center...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.